Fiskars 1027213 Cleste

Localizare:
Traseu sugerat:  
 

Fiskars Foarfeca Fiskars PowerGear pentru fier-beton, 36 cm

265,99 RON
+ 19,90 RON costul livrarii
In stoc
spre magazin »
antomaragro.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 265,99 RON

Descrierea produsului
Experimentati cea mai avansata mecanica si ergonomie intr-o noua generatie de masini de taiat suruburi care ofera mai multa putere, confort si control. Taiati lacate, lanturi si bare de armatura cu foarfecele de taiat suruburi de mare rezistenta PowerGear, care va ofera cu peste 30% mai multa putere, in special in timpul celei mai intense faze de taiere.
Un surub de reglare optimizeaza pozitia falcii; lamele forjate si calite raman ascutite chiar si in conditii de utilizare intensa. Manerele ergonomice cu SoftGrip® imbunatatesc confortul si controlul, in timp ce constructia robusta din otel asigura o performanta de durata. Acest model taie materiale moi de pana la 7,9 mm (

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.